• Laagste prijsgarantie
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270


Een groot bereik, een lage aanschafprijs

Het zadelhoesje is een ideaal product om in te zetten bij marketing activiteiten. U creëert met bedrukte zadelhoesjes bij een groot publiek een merkbeleving met uw logo of slogan. Zadelhoesjes kunnen all over in full colour worden bedrukt en passen op elk fietszadel. Een effectieve manier om uw reclameboodschap te verspreiden bij beurzen, stations, scholen of winkelcentra.  

Paraplucompany heeft 4 modellen in het assortiment: Zadelhoes Polyester, Zadelhoes PVC 100% waterdicht, Zadelhoes Polyester waterproof en Zadelhoes RPET 100% milieuvriendelijk.

Bedrukking

De zadelhoesjes hebben een groot oppervlak voor bedrukking en daarmee veel ruimte om uw boodschap over te brengen. U kunt de zadelhoesjes van 1 kleur tot full colour laten bedrukken. Kiest u voor gehele bedrukking op de bovenzijde of wilt u ook de zijkanten mee bedrukken? Onze Paraplu specialisten staan voor u klaar om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. 

Offerte 

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor zadelhoesjes? Vul het offerteformulier in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur uw offerte. 

Meer informatie bel dan +31 318 559 270. Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en België. 

 Wij leveren niet aan particulieren.