• Laagste prijsgarantie
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Gratis digitaal ontwerp
  • ☎ +31 318 559 270

Paraplucompany is een initiatief van Promocompany

Ruim assortiment

Bij Promocompany vindt u een ruim assortiment aan relatiegeschenken, premiums, promotioneel textiel en giveaways. Of u nu op zoek bent naar kant en klare producten, een luxe geschenk of custom made artikelen, Promocompany kan het leveren. Snel en tegen de laagste prijs van Nederland.

Kies uit het uitgebreide aanbod op onze website of bel +31 318 559 270 voor meer mogelijkheden en/of advies. Ons enthousiaste verkoopteam denkt graag met u mee. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.

Laagste prijsgarantie

Via ons netwerk van gerenommeerde leveranciers in Europa, Azi en Zuid-Amerika, kopen we superscherp in. Vindt u binnen 10 dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs tegen dezelfde condities? Dan ontvangt u het prijsverschil n 5% daarvan terug.

Ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring helpen wij u graag bij de keuze van een promotieartikel of relatiegeschenk. Het gehele traject verzorgen wij voor u. Van bedrukking, verpakking en verzending tot het uitwerken van een totaalconcept.

Leukste cadeaus

Naast de genoemde voordelen, ontvangt u bij Promocompany ook nog eens de leukste cadeaus bij uw bestelling.

Kijk voor meer producten op www.promocompany.nl